Laila Bagge Wahlgren är ambassadör för Ronald McDonald Barnfond. Hon kommer att arbeta för att sprida kunskap om Ronald McDonald Barnfond och arbetet med Ronald McDonald Hus.

 

När Laila fick frågan om hon ville bli ambassadör för Ronald McDonald Barnfond tvekade hon inte en sekund. Med ett stort engagemang för barn och välgörenhet, samt personliga erfarenheter av hur viktigt det är att hålla samman familjen när någon blir sjuk, tog hon sig an uppgiften.

”  Jag vill sprida kunskap om Ronald McDonald Barnfond, göra folk medvetna om att den finns till. Jag berättar om Barnfondens arbete i olika sammanhang, till exempel i intervjuer eller på min blogg. Jag har även besökt en del hus och träffat familjer som bor där. Då märker man verkligen hur stor nytta husen gör. Jag har tusen idéer om vad jag vill göra för Barnfonden och om jag får drömma vill jag ha in ännu mer sång och musik i Ronald McDonald Hus, säger Laila.

Besök gärna Lailas blogg på Modern Moms.

Här på ronaldmcdonaldhus.se kan du läsa mer om våra Hus och under ”Ge ett bidrag!” kan du själv skänka pengar till byggandet av nästa Ronald McDonald Hus. Alla bidrag stora som små är uppskattade. Vill du veta mer läs gärna broschyren ”Ett sjukt barn behöver hela sin familj” som finns på alla McDonald’s restauranger.